x
Peter Laugesen & Singvogel: Den Her Planet Glemmer Vi Aldrig

Peter Laugesen & Singvogel
Den Her Planet Glemmer Vi Aldrig

Peter Laugesen & Singvogel: Den Her Planet Glemmer Vi Aldrig

GAFFA

Album / Geiger Records
Udgivelse D. 13.06.2011
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

De, der endnu har til gode at gå på opdagelse i Aarhus-digter-veteranen Peter Laugesens omfangsrige og ganske anarkistisk anlagte ord-produktion kan roligt starte med dette samarbejde, ord-ekvilibristen har indgået med de lydligt ligesindede i bandet Singvogel og deres skramlede rock-udtryk. Her udsættes man nemlig for en fin blanding af det bedste fra Singvogels lydunivers og flot reciterede tankevækkende tekster fra den snart 70-årige digter.

Der er ikke nogen let-fordøjelig tilbagelænet og tilbagelænet caffe latte-steming at hente her. Laugesens stemme er ikke rolig og dyb, men snarere tør og insisterende. Både musik og poesi er råt for usødet, og der er ikke mulighed for at synge med, men der er rigelig grund til at lytte og bevæge sig.

Den Her Planet Glemmer Vi Aldrig vil gøre sig godt i høretelefonerne som soundtrack til en eftertænksom gåtur eller lignende. Men lyt nu endelig godt efter, for det fortjener både Laugesens ord og Singvogels musik, der har meget mere pondus og rå autenticitet over sig end kollegaerne i Vi Sidder Bare Her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA