x
Sophie Ellis-Bextor: Make A Scene

Sophie Ellis-Bextor
Make A Scene

Sophie Ellis-Bextor: Make A Scene

GAFFA

Album / Import
Udgivelse D. 15.06.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Det er fjerde album, der nu ligger i butikkerne, fra britiske Ellis-Bextor. Kvinden, som nok står stærkest i erindringen for at have lagt dansegulvene ned med Murder On The Dancefloor, har ikke rigtigt noget bud på, hvordan hun skal få dem vakt til live igen.

Make A Scene er en åndsforladt og kedelig oplevelse af medløberi. Med fokus på den elektroniske blanding af pop og disco-elementer kører hun den samme stil, som vi kender fra Kylies sidste par albums og Madonnas ditto. Men Sophie mangler mere end originalitet. Hun lyder så uengageret, at man mistænker hende for selv at kede sig. Lyt f.eks. til Homewrecker, hvor vokalen lyder, som om hun nærmest ikke orker det, mens hun på balladen Synchronized nærmest er demonstrativt skinger.

Sidste track (Cut Straight To The Heart), der er nummer 14, presser Sophies vokal til yderste grænse, og selvom hun ikke er nogen stor sangerinde, så er resultatet faktisk en troværdig og næsten interessant, om end elementær kærlighedsballade. Et lille lys i et ellers dominerende deprimerende, musikalsk mørke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA