x
Three Fall: On a Walkabout

Three Fall
On a Walkabout

Three Fall: On a Walkabout

GAFFA

Album / ACT
Udgivelse D. 31.08.2011
Anmeldt af
Ivan Rod

ACT er et af Tysklands hotteste jazzlabels. Three Fall er nogle af Tysklands mest innovative jazzmusikere. Og albummet, On a Walkabout, bærer undertitlen: Celebrating Red Hot Chili Peppers. Hvad er der mere at sige? Andet end at tre tyske talenter med deres nyudgivelse tager lytteren med på en tour-de-force gennem Red Hot Chili Peppers' musik – på tværs af genrerne jazz, hip-hop, world, reggae og rock!

On a Walkabout er Lutz Streuns, Til Schneiders og Sebastian Winnes helt og aldeles ukonventionelle bud på en ny, genrebrydende musik, der er blottet for støv, nostalgi og fine følelser. Tjek for eksempel hvilke instrumenter de tre betjener sig af… Lutz Streun spiller tenorsaxofon og basklarinet, Til Schneider trækbasun og Sebastian Winne trommer og percussion. Forestil dig lige, hvordan det kan lyde! I musik af Red Hot Chili Peppers! Dét er da ukonventionelt.

De tre talenter spiller som et kollektiv, balancerer fint mellem improvisation og struktur, betjener sig af et forrygende groove, spiller med en tilsyneladende grænseløs energi og åbner af den vej Red Hot Chili Peppers musikalske udtryk på ny.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA