x
Indianna Dawn: Somebody's Dead

Indianna Dawn
Somebody's Dead

Indianna Dawn: Somebody's Dead

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 12.09.2011
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Danske Indianna Dawn albumdebuterer med et helt igennem hæderligt værk, der fra ende til anden er spundet om country tilsat betragtelige doser pop. Frontkvinde Dianna Maria Dønns besidder en perfekt sødme- og længselsfuld vokal, der konstant klæder det klassisk håndspillede udtryk noget så nydeligt.

Hér vrimler med banjoer og mandoliner, så det er en fryd af de mest charmerende, og særligt den lækkert prikkende Can't Seem To Let It Be og den dramatisk dragende So We Can Be Together fungerer flot. På disse numre går Indianna Dawns forcer og dyder op i en højere enhed, og resultatet er både uimodståeligt betagende og herligt berusende.

Andre gange skrues der lidt for meget ned for tempoet, mens der også somme tider er noget unødvendigt ferskt over bandets lyd – det sker typisk, når den poppede glasur smøres for generøst på, og Indianna Dawn havde taget sig endnu stærkere ud, hvis man på kompromisløs vis havde stræbt efter et mere rendyrket autentisk udtryk eller en mere støvet funderet opdatering af selv samme. Fornemt debutalbum dog.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA