x
Ekko: Any Given Sunday

Ekko
Any Given Sunday

Ekko: Any Given Sunday

GAFFA

Album / A:larm
Udgivelse D. 08.09.2011
Anmeldt af
Jesper Buhl

At høre det nye Ekko-album er som at se en film med en teenagepige, der kigger fortrøstningsløst ud over et forstadsbetonlandskab. Måske er hendes mor junkie eller noget. I hvert fald er der skruet op for det filmiske på Ekkos andet album, hvor fine, skurrende, analoge klange desværre møder højloftet englekor, fimsede strygere og slæbende midnatsjazz-trommer.

Det er tit lige ved at være helt rigtigt, men denne signatur har altså svært ved at sluge de blåtintede klichéer udført på såkaldt rigtige instrumenter. Stemningen er helt klart i top på numre som Any Given Sunday og Human Dub, men pladens projekt med at parre et elektronisk udgangspunkt med en varm lyd og håndspillede instrumenter har desværre bare druknet elektronikken i überfølsomme strygere, plinkende pianoer, langstrakt sustainende helteguitarer og den slags.

Helt slemt bliver det på H.H., som anføres af drivende bluesharmonika, en af denne signaturs yndlingsaversioner. Er man derimod til de ovenstående elementer, venter der en en god oplevelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA