x
Erasure: Tomorrow's World

Erasure
Tomorrow's World

Erasure: Tomorrow's World

GAFFA

Album / Mute
Udgivelse D. 04.10.2011
Anmeldt af
Jesper Buhl

Og det er trangen til at være døv. Det er trist og rent ud sagt pisse-irriterende at høre en synthpioner gå bevidstløs i tidens dansepopfodspor. Vince, hvad laver du?

Frankmusik, der også har produceret for Lady Gaga, har tydeligvis haft stor indflydelse på Tomorrow's World, som ikke lyder af verden af i morgen, men af røvballe-dansegulve fra de sidste to år tilsat en omgang melodi grand prix-sangskrivning. Bedste sang er You've Got To Save Me Right Now, som vel også er eneste nogenlunde mindeværdige sang, og kun på I Lose Myself lyder de som Erasure, i hvert fald i versene.

Ellers er det en sørgelig omgang sjask, Andy og Vince serverer for os. A Whole Lotta Love lyder som 10.000 forskellige eurodance/pop-hits, og hvorfor i alverden skal Andy Bell autotunes? Sidst, jeg tjekkede, kunne han udmærket synge uden. Hele pladen er fyldt med opadstræbende, trancede synths og en ordentlig bunke storladne ligegyldigheder der, hvor der burde være omkvæd. Det her er så skidt, at man kan blive helt vred.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA