x
Gavin DeGraw: Sweeter

Gavin DeGraw
Sweeter

Gavin DeGraw: Sweeter

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 19.09.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Gavin DeGraw har aldrig været fedtet med sin vokal eller behandlingen af klavertangenterne. Der bliver også banket løs og i den grad sunget igennem med hans imponerende vokalkraft på hans fjerde album, Sweeter, der er en gentagelse af hans tidligere bedrifter. Nu er der ikke noget i vejen for at ignorere kravet om fornyelse og i stedet perfektionere sine kvaliteter, men det kræver immervæk nogle mere holdbare kvaliteter end dem, som amerikanske Gavin DeGraw kan byde på.

Den energiske sanger brager løs i et opskruet tempo, hvor han uden besvær formår at råbe melodierne op med sin vokal. Men i de hårdt pressede sange mangler hans vokal dybde, og det ender for ofte ud i et noget skingert råberi. Ballader byder Sweeter selvfølgelig også på, men her mangler både sang og melodi det nærvær, som hans musikalske åndsfælle James Blunt er i stand til at levere.

Sweeter fylder dog ganske meget i sin voluminøse lyd og opfylder formodentlig kravene fra fansene til et nyt udspil fra denne lidt for selvsikre sanger og sangskriver. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA