x
Sharon Jones And The Dap-Kings: Soul Time!

Sharon Jones And The Dap-Kings
Soul Time!

Sharon Jones And The Dap-Kings: Soul Time!

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 31.10.2011
Anmeldt af
Sohail Hassan

Soul-time! bliver der råbt inden hver koncert med Sharon Jones & The Dap-Kings, og det må man i den grad sige, at det er. Ligesom sidste års album er det nye album fra deres side som en ægte tidsrejse tilbage til den gamle Motown- og Philly-soul. Sharons vokal emmer af virkelig rå og uforfalsket soul a la selveste Aretha Franklin og lignende. Soul-sounden, som Dap-Kings og Daptone Records står for, har bl.a. lanceret navne som Adele og Plan B.

Det nye album, om end det er meget autentisk, rammer ikke helt den samme nerve som forrige album. Man savner lidt numre i klasse med I Learned The Hard Way, som ud over den lækre retrolyd også ved første lytning krøb ind under huden som et hit. Selvom første skæring Genuine part 1 ligger rigtigt godt til James Browns gode fod, så kryber det ikke på samme måde. Niveauet er dog hele vejen langt over middel og dejligt at lytte til.

Er man ikke til old-school retro-soul, er der intet at hente her. For os andre er det glædeligt, at soul og funk stadig kan laves i så høj og uforfalsket kvalitet. Genuine.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA