x
Under The Sherry Moon: Pling Pling

Under The Sherry Moon
Pling Pling

Under The Sherry Moon: Pling Pling

GAFFA

Album / Lolita Industri
Udgivelse D. 11.09.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

På en måde er det værre, når album næsten er gode, end når de er gennemført middelmådige. Inkompetence og mangel på ambitioner kan ærgre, men potentiale, der aldrig helt forløses, er decideret frustrerende. Som nu i tilfældet Under The Sherry Moon: Debutalbummet Pling Pling åbner lovende, men bliver efterhånden lige lovligt pling.

Frontkvinde og sangskriver Signe Marie Schmidt-Jacobsen har en charmerende 90'er-vokal et sted mellem Lisa Germano, Hope Sandoval og Beth Gibbons, og den løfter selv relativt ordinære sange gevaldigt. Til gengæld kunne selv guldbelagte stemmebånd ikke redde en fjoget sag som Magic Stick, hvor fattigmands-Portishead tilsættes lyrik à la "you pushed me to the limit with your magic stick" – og hvis det ikke er klart nok for dig, slår Signe Marie gerne pointen fast: "Yes, you sat me on your dick."

Under The Sherry Moon arrangerer deres sange overskudsagtigt; især det søsyge saloonklaver er svært at stå for. Opfindsomhed er ikke en mangelvare på Pling Pling, men kvalitetskontrol er.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA