x
The Kooks: Junk Of The Heart

The Kooks
Junk Of The Heart

The Kooks: Junk Of The Heart

GAFFA

Album / EMI Music
Udgivelse D. 13.09.2011
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

De charmerende englændere i The Kooks har efterhånden ti år på bagen og fortsætter på denne deres tredje skive med at levere en ganske hæderlig, om end lidt letbenet, gang guitardrevet indiepop.

Faktisk er åbnings- og titelnummeret Junk Of The Heart (Happy) så fjerlet, at det grænser til det banale, når frontmand Luke Pritchard om og om igen af hjertens lyst synger "I wanna make you happy". Det er cheesy, men også ret catchy.

Ellers er der trukket veksler på The Kinks i musikkens ærkeengelske klang, om end kvaliteten af melodierne lige knap er på det niveau. Specielt de roligere numre som Petulia halter og ligger et sted mellem neutrale og lidt kedelige albumtracks.

Bedre er den både elektroniske og soulede How'd Like That og Is It Me, der formår at vise Kooks fra deres mest bløde og rockede side fordelt på singlens vers og omkvæd og er blandt albummets stærkeste skæringer. Det er habilt, men også ret hurtigt glemt, og så savner man lidt de helt unikke og ørefaldende singler, der var på The Kooks' to foregående album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA