x
S.C.U.M.: Again Into Eyes

S.C.U.M.
Again Into Eyes

S.C.U.M.: Again Into Eyes

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 13.09.2011
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Stilfuldt opkaldt efter Warhol-attentatkvinden Valerie Solanas' Society for Cutting Up Men-manifest og elegant placerende sig mellem White Lies (og deres række af inspirationskilder), The Horrors og de originale mørkemænd i The Cure og Bauhaus. Her finder man S.C.U.M.

Når de unge englændere er bedst, formår de at gøre deres mørke univers svært tillokkende, netop ved at bruge, kanalisere og raffinere deres inspirationskilder. Det sker på Days Untrue med sit æteriske keyboard, huggende guitar og tætte og tighte trommer. Ligeledes eminent er Amber Hands, der lyder som BRMC sprunget ud som goths.

Åbneren Faith Unfolds er med sin dansende basgang og rappe levering et andet højdepunkt, imens Cast Into Seasons vil være et patosmættet højdepunkt for de mest sortseende og lyttende.

Generelt er tempoet højt, grænsende til det hektiske, men sidst på albummet er der plads til et par piano-drevne ballader i Requiem og Paris. Ja, titlerne er grænsende til klichéer, men serveres okay, dystert og helt igennem i tråd med et album, der leverer, goth og vel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA