x
Surfact: Feeding The Beast

Surfact
Feeding The Beast

Surfact: Feeding The Beast

GAFFA

Album / Target Distribution
Udgivelse D. 10.10.2011
Anmeldt af
Keld Rud

På deres tredje album har Surfact endnu en gang hanket op i Søren Balsner fra Carpark North som producer. Surfact omfavner på Feeding The Beast samplerrocken i endnu højere grad, og det er ikke uden tvivlsomme bivirkninger.

Når Surfacts tæft for at skrive træfsikre melodier bliver parret med alt det teknologiske isenkram, fungerer albummet bedst. Det er Higher Ground og When I Return eksempler på.

Men på Feeding The Beast's mindre sange som f.eks. Heartbeat, Leave And Survive og The Step, hvor de vanedannende melodier ikke er at finde, er der ikke meget tilbage at kaste sin kærlighed på. Surfacts bedste kort ud over melodierne bliver druknet i produktion. Jesper Storgaards stærke vokal, der ellers formår at blande det rå, indfølte og nuancerede, bliver underlig kønsløs midt i de stort anlagte lydkulisser, der forekommer underligt tomme på de nævnte sange.

Selv på albummets bedste sange savner jeg lidt kant i produktionen. Den lidt tamme ramme, sangene bebor og en håndfuld fyldnumre gør, at albummet ikke kan snige sig op på mere end tre stjerner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA