x
Nero: Welcome Reality

Nero
Welcome Reality

Nero: Welcome Reality

GAFFA

Album / MTA Records
Udgivelse D. 12.09.2011
Anmeldt af
Jesper Buhl

De Chase & Status-signede Nero begår dubstep af den slags, der maler med en bred, wobblende baspensel. Oven i dette får vi elementer af stadion-drum 'n' bass og ikke mindst en masse swooshende, himmelstræbende synths, baglæns bækkener og storladne stemninger, som er hentet lige ud af Deadmau5's electrohouse.

My Eyes er poppet dubstep, ikke milevidt fra Magnetic Mans territorium, som dog overrasker (men ikke positivt) med et storladent helteguitar-intermezzo i midten. Welcome Reality er velproduceret, grænsende til det glatte, men der er ikke mange nye idéer på spil her. Højst sammenkoblinger af klichéer fra forskellige genrer.

Bevares, In The Way byder på et ganske fedt beat, og Innocence kommer i gang halvvejs inde, men så er der også firserpopklammerten Reaching Out og Fugue State, som tonser hjernedødt ud ad en electrohouse-møder-dubstep-tangent uden at gøre meget andet end at forene de to genrers mest udvandede og irriterende stiltræk. Alt i alt ville jeg hellere have set Rom brænde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA