x
The Good Intentions: Someone Else's Time

The Good Intentions
Someone Else's Time

The Good Intentions: Someone Else's Time

GAFFA

Album / Boronda Records
Udgivelse D. 16.09.2011
Anmeldt af
Espen Strunk

"Skidt og kanel", skrev chefen undskyldende, da han sendte endnu en tyk prøvekuvert med plader til anmeldelse. Men af og til gemmer disse stakke af obskure udgivelser med ukendte navne nogle overrumplende positive overraskelser. Og sådan en er "Someone Else's Time". Hvis man troede, at countrygenren for længst var degenereret til Nashvillescenens syntetiske metervaremusik, har man her et særdeles overbevisende modbevis. Og så fra Liverpool, gudhjælpemig.

Smuk, smuk, smerteligt vemodig country, som oldefar lavede den; coverets falmede sort/hvid-fotos fra en tabt tid illustrerer det perfekt. Mandolin, fiddle og sange om Evangeline, som er væk for evigt og Charlie, som må rejse ud i den kolde, kolde vind.

Om det er fordi pladen røg i afspilleren på det helt rigtige tidspunkt, nattetide ved køkkenbordet i et gammelt, dødsstille skovfogedhus med en kop kaffe og en cigaret ved hånden, ved jeg ikke, men det forekommer at være umindelige tider, siden denne signatur har hørt et så gribende stykke americana. Excellent.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA