x
Girls: Father, Son, Holy Ghost

Girls
Father, Son, Holy Ghost

Girls: Father, Son, Holy Ghost

GAFFA

Album / Turnstile
Udgivelse D. 12.09.2011
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Da Girls udsendte Album for to år siden, var det et skævt lille bagudskuende mesterstykke, de to gutter sendte på gaden, og Father, Son, Holy Ghost byder da også på en god stak ganske glimrende sange, om end de for fleres vedkommende ikke helt lever op til debutens kvaliteter.

Den Wolfmother-associerende Die og pop-perler som Honey Bunny og Saying I Love You er absolut fonøjelig lytning, men man savner den mere rå og skæve utilpassethed, som debuten bød på. Der skal vi hen midt på albummet og lade os ruske rundt i Vomit's soniske udbrud og haltende melankoli for at ramme helt samme nerve. Dog keder man sig som sagt ikke på vejen. Lyt bare til de diskret inkorporerede soul-snase i My Ma og Just A Song, der udgør to af pladens stærkere skæringer.

Lyden er en kende pænere og mere velpoleret end hos både forgængeren og Broken Dreams Club ep'en, og det har en tendens til at slibe lidt af kanterne af duoens vellydende materiale. Ikke desto mindre kan man roligt gå om bord i Father, Son, Holy Ghost, for materialet holder vand, og skuffelserne er ganske små.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA