x
Misfits: Devil's Rain

Misfits
Devil's Rain

Misfits: Devil's Rain

GAFFA

Album / Misfits Records
Udgivelse D. 04.10.2011
Anmeldt af
Keld Rud

Med kun bassist Jerry Only som eneste originale medlem udsender de amerikanske punklegender Misfits deres første album med originalt studiemateriale siden Famous Monsters fra 1999. Jerry Only tog efter det album også tjansen som leadvokalist, og som man kunne høre på coverpladen Project 1950 og på det seneste album, The Devil's Rain er det ikke en ubetinget god idé.

Only lægger sig op ad den oprindelige Misfits-sanger, Glen Danzigs, mørke Elvis-inficerede sangstil. Han er ikke en katastrofe som sanger, men han har omvendt ikke helt stemmen til at gøre det overbevisende.

De seksten sange, der udgør The Devil's Rain, er en lidt blandt landhandel, hvad kvaliteten angår. De bedste sange som fx Land Of The Dead, Monkey's Paw og Cold In Hell, er et alen ud af samme stykke som dem, der var at finde på American Psycho og førnævnte Famous Monsters. Albummets mindre sange som Curse of Mummy's Hand og The Black Hole lyder som kasserede Volbeat-numre. Desværre er der en overvægt af de sidstnævnte sange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA