x
Jens Nørremølle: En mand i sin næstbedste alder

Jens Nørremølle
En mand i sin næstbedste alder

Jens Nørremølle: En mand i sin næstbedste alder

GAFFA

Album / Gateway Music
Udgivelse D. 21.09.2011
Anmeldt af
Espen Strunk

Jeg tror, at Jens Nørremølle er en sympatisk mand. Og tvivler ikke på, at han har draget nogle værdifulde erfaringer i det halve århundrede, jeg skyder ham til at have levet. Han er bare ikke poet. Eller sanger. Og da slet ikke rapper. Han forsøger alle tre ting på sit nye album, som på tekstsiden er en gøren status over livet omkring de halvtreds. Det handler meget om at være ung med de unge og optræde ude af trit med sin alder, og jeg tror faktisk, at det er blottet for ironi.

Et par eksempler: "For jeg er ung med de unge / siger cool og nice og fuck / jeg sender sms'er, hører heavyrock" eller "Jeg har ellers det, man kalder optur / min smiley den er glad og ikke sur". Eller denne her: "Hvis jeg var far, ville jeg være rar og sidde og spille på guitar / og synge børnesange, rigtig mange gange / undtagen "De voksne ka' også være bange".

Skal man være lidt grov, kan man tilføje, at det måske havde været en meget god idé, hvis Nørremølle i denne omgang havde begrænset sig til børnesange inden for hjemmets fire vægge. Det her er i al fald ikke særligt overbevisende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA