x
Let Me Play Your Guitar: Let Me Play Your Guitar

Let Me Play Your Guitar
Let Me Play Your Guitar

Let Me Play Your Guitar: Let Me Play Your Guitar

GAFFA

Album / A:larm Music
Udgivelse D. 19.09.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Debutalbum er altid specielle. Når vi lytter til dem, hører vi sjældent kun tonerne fra højttalerne. Vi hører også det potentiale, der som en platonisk idé ligger og lurer bag musikernes første, lidt famlende skridt. Og nogle gange bliver vi så forelskede i den fremtidsmusik, vi fantaserer om, at toeren kun kan skuffe.

Let Me Play Your Guitar har et enormt potentiale, ingen tvivl om det. Deres selvbetitlede debut er en overdådigt orkestreret samling tresser-rocksange spændt ud mellem håndspillet folk og poppet psychedelia. Et regulært overflødighedshorn af eksotiske strengeinstrumenter, trippede orgler og svimle korharmonier, alt sammen svøbt i en lyd så lækker, at man får lyst til at sætte tænderne i cd'en.

Som debut betragtet giver Let Me Play Your Guitar altså enorme løfter for fremtiden. Omvendt er bandets lyd så formfuldendt, at den næsten ikke kan videreudvikles, og selvom det melodiske overskud er markant, fænger kun Wherever You Go for alvor. Det rækker, så længe vi er imponerede over debutanternes dygtighed, men hvad med bagefter?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA