x
Brother Grimm: Just Saying

Brother Grimm
Just Saying

Brother Grimm: Just Saying

GAFFA

Album / Mermaid Records
Udgivelse D. 26.09.2011
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Hatten af for Asbjørn Auring Grimm, der modigt har skiftet Decorate Decorate ud og springer ud som Danmarks første selverklærede indierapper og når vidt rundt i den musikalske manege. En kende for vidt.

You Only Call Me When You're Sober og Brothers From Other Mothers har faux-Mike Skinner stil og flow, hvilket desværre klinger tyndt og påtaget. Rap-leveringen er bare svært forceret og unødvendigt højpandet. Oven i det lyder Wiggedy Wack som et grelt og vrøvlet opkog på for længst glemte Skee-Los one hit wonder, I Wish.

The Fear og You Gotta Know What You're Fighting For har et udpræget Gorillaz-feel, og sidstnævnte krydret med et omkvæd, der er noget nær tyvstjålet fra The Smiths' A Rush And A Push, men leveret i en stil a la How Bizarre med hedengangne OMC – det er lige så rodet, som det lyder.

Bad Bad Bad er på mere hjemmevant territorium, med en mørk klang og en leverance, der er langt mere Interpol, og Decorate, end rappet. Det samme gælder dunkle og dansevenlige Last Dance. Det gør dem til bedre numre, for Grimm synger bare langt bedre, end han rapper.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA