x
KILLL : Numusic, Folken, Stavanger

KILLL , Numusic, Folken, Stavanger

KILLL : Numusic, Folken, Stavanger

Anmeldt af Ole Rosenstand Svidt | GAFFA

Det er et forventningsfuldt publikum, som venter på aftenens største band på den store scene på Folken i Stavanger. KILLL ligger et sted midt imellem metal, electronica og rock og åbner koncerten med en solid portion monoton støj. Efter et par minutter sætter den ene af de to guitarister i gang med at riffe, og vi går ind i et tungt og energisk metal-mode. Det lyder så hårdt, at publikum straks sat ud af spillet, men KILLL har meget forskellige elementer i deres lyd. Mens det til tider er et intenst monster, vi udsættes for, er der også afdæmpede passager.

De få minutter mellem energiudblæsningerne er en velkommen pause for et publikum bestående af både metal-hoveder og hipsters. Det visuelle er også vigtigt med et særegent mønstret bagtæppe og et lysshow, der kunne have givet nogen epilepsi. Gruppen består af medlemmer fra så forskellige bands som Jaga Jazzist og JR Ewing, hvilket muligvis forklarer det voldsomme spænd mellem de genrer, musikerne eksperimenterer med på scenen denne aften.

Efter en time er det overstået, og det er godt, fordi det er nok temmelig tvivlsomt, om offentlighedens ører havde holdt længere efter dette intense show. KILLL leverede en stram koncert uden døde punkter og lever op til sit navn med sin massive lyd og sit angreb på publikums hørelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA