x
Francis Rossi: Live At St. Luke's London

Francis Rossi
Live At St. Luke's London

Francis Rossi: Live At St. Luke's London

GAFFA

DVD / Edel
Udgivelse D. 28.09.2011
Anmeldt af
Espen Strunk

Kun det bedste er godt nok til vores Ærede Læsere, og derfor må det straks slås fast: denne koncertoptagelse med Status Quos 61-årige frontmand er (meget) langtfra at være en uomgængelig udgivelse.

Sættet inkluderer forventeligt en kombination af materiale fra sidste års soloudspil One Step At a Time og ældre Quo-klassikere, herunder koncertåbneren Caroline (1973), Marguerita Time (1983) og Twenty Wild Horses (1999). De britiske boogierock-veteraners formentlig største hits, In the Army Now og Whatever You Want er ikke inkluderet; til gengæld får vi en coverversion af Bob Segers Old Time Rock'n Roll og en Rossi i det mere følsomme hjørne på et par hæderlige ballader.

Røvballerock er sådan et underligt arrogant udtryk, så denne signatur vil nøjes med at konstatere, at der er tale om en omgang temmelig middelmådig rockmusik, som sikkert ville gøre sig godt som akkompagnement til en svingom i det lokale forsamlingshus, men hjemme i stuens dvd-afspiller? Nej, nej. Når vi nu har en Dylan, Cohen, Cave, Morrison, Young, Waits – fortsæt selv rækken – er der strengt taget ingen grund til at bruge tid på det her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA