x
The Crows: One Flew Over the Cornfield

The Crows
One Flew Over the Cornfield

The Crows: One Flew Over the Cornfield

GAFFA

Album / Musik Hemifrån
Udgivelse D. 29.09.2011
Anmeldt af
Espen Strunk

The Crows - Keith Miles, Sue Braswell og Jack Sundrud – huserede i Nashville sidst i firserne og gik så hver til sit i '91 efter udgivelsen af nærværende album, som nu genudgives i forbindelse med at trioen har genoptaget samarbejdet efter den tyveårige pause.

Og det er – stadig – en dejlig plade; allerede ved udgivelsen lød den som noget, der var indspillet i 50'erne, cirka så langt fra samtidens sound som tænkes kunne. Stærkest står de mere vemodigt tonede indslag, eksempelvis Don't Stop Now, og når en gæstemusiker kigger forbi med banjo og mandolin, bliver det bare endnu bedre.

Det er dobro, westernguitar, vokalharmonier og kontrabas og ikke engang rigtig country, snarere i stil med svundne tiders barbershop-grupper. Det er sange om Mama's House, hvor der serveres stegt kylling med kartoffelsalat og bittersøde minder om Santa Fe; det er smukt eksekveret bluesgrass i mol i Fate, og hvis det skulle spilles i radioen, ville Bob Dylans Theme Time Radio Hour være det perfekte forum. Et velgørende anakronistisk album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA