x
Trevor Hall: Everything, Everytime, Everywhere

Trevor Hall
Everything, Everytime, Everywhere

Trevor Hall: Everything, Everytime, Everywhere

GAFFA

Album / Vanguard Records
Udgivelse D. 29.09.2011
Anmeldt af
Espen Strunk

Kan en 25-årig gut fra South Carolina spille troværdig reggae, kan man med rette spørge; i tilfældet Trevor Hall er svaret ja. Det har han faktisk gjort på en række plader siden debuten i 2005, og ikke nok med det: han har også været på landevejen med koryfæer som Jimmy Cliff, The Wailers og Steel Pulse.

Der er dog ingenlunde noget puritansk over Halls tilgang til tingene, her blandes folk og pop frejdigt i den forfriskende cocktail, og skal man sammenfatte udtrykket med et enkelt ord, må det blive "tilbagelænet", mens teksterne kredser om sjælefred og universel kærlighed: "If there's a hole in your soul, you better fill it / if your cup is overflowing, don't spill it (…) And when you love one another / only good rain comes down".

Lyt til titler som Good Rain, Te Amo og Brand New Day og læg dertil en entusiastisk interesse for Indien, meditation, vegetarisk livsførelse og forbilledet Ben Harper; så har De måske en idé om, hvor på det mentale og musikalske landkort, vi befinder os. Måske ikke voldsomt ophidsende, men absolut afstressende og sympatisk fra ende til anden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA