x
Gary Moore: Live At Montreux 2010

Gary Moore
Live At Montreux 2010

Gary Moore: Live At Montreux 2010

GAFFA

DVD / Eagle Vision
Udgivelse D. 30.09.2011
Anmeldt af
Espen Strunk

Blot en uge efter sin utidige død i februar 2011, skulle den 58-årige Moore have været i studiet for at påbegynde arbejdet på et nyt, keltisk inspireret studiealbum. Sådan skulle det ikke gå, men han nåede at lufte en del af det nye materiale ved denne sin sidste liveoptræden, nøjagtig seks måneder før sit definitive exit.

Her havde han desuden valgt at parkere sit mere bluesorienterede materiale i garderoben til fordel for en række sange fra sine hårdt rockende udgivelser fra senfirserne umiddelbart inden hitalbummet Still Got The Blues, det vil sige Wild Frontier (1987) og After The War (1989).

Og lad det bare være sagt, at der er tale om et tilpas potent testamente fra en kunstner, som måske aldrig blev verdens mest interessante soloartist, men som var og blev en ganske glimrende betvinger af den elektriske guitar.

Som tilmed udførte sit job på en dejligt no bullshit-agtig facon; det var musikken, det drejede sig om. Punktum. I tilgift til de 13 tracks fra sommeren 2010 får vi fire optagelser fra en ikke mindre veloplagt optræden i 1997 sammesteds. Og jo, Still Got The Blues er inkluderet i sættet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA