x
Teddy Pendergrass: Live In '82

Teddy Pendergrass
Live In '82

Teddy Pendergrass: Live In '82

GAFFA

DVD / Eagle Rock Entertainment
Udgivelse D. 30.09.2011
Anmeldt af
Espen Strunk

Den Philadelphia-fødte soul- og r&b-sanger Pendergrass døde i januar 2011 af komplikationer i kølvandet på en operation for tyktarmskræft. Nu mindes han med denne koncertoptagelse fra Londons Hammersmith Odeon fra '82, optaget blot en måned før den bilulykke, som beskadigede sangerens rygsøjle så voldsomt, at han blev lam fra livet og ned.

Denne aften i det vestlige London er han stadig i fin form, idet han præsenterer et sæt, der trækker på de platinsælgende halvfjerdseralbum Teddy Pendergrass (1977), Life Is A Song Worth Singing, Teddy (begge '79) og TP (1980) og veksler mellem indfølte ballader og svedige uptempo-numre.

Selvom han var et ganske stort navn i slutningen af halvfjerdserne og siden leverede hits til blandt andre Simply Red, blev Pendergrass aldrig ligeså bredt kendt som kollegerne Marvin Gaye og Barry White. At han vitterligt besad en stor soulstemme, mindes vi imidlertid om på disse optagelser, der indledes med diskohittet I Don't Love You Anymore og naturligvis også inkluderer singlesucceserne Only You, Close The Door og The Whole Town's Laughing At Me.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA