x
The Hollies: Look Through Any Window 1963-1975

The Hollies
Look Through Any Window 1963-1975

The Hollies: Look Through Any Window 1963-1975

GAFFA

DVD / Eagle Vision
Udgivelse D. 30.09.2011
Anmeldt af
Espen Strunk

The Hollies undslap aldrig helt indtrykket af at være en slags sekunda-Beatles, og når vokalgruppen fortolkede netop Beatles og Bob Dylan – sidstnævnte på en hel lp – blev det da også tydeligt, at de ikke besad de nævntes kreative format. Bedre blev det naturligvis ikke, da gruppens vel nok mest kunstnerisk ambitiøse medlem, Graham Nash, i 1968 tog afsked med kollegerne for året efter at medvirke på en af årtiets musikalske milepæle, Crosby, Stills & Nash.

Der er dog ikke desto mindre en frisk og uskyldsren charme over en del af gruppens velfriserede, tre-minutters popsange, og med nærværende udgivelse præsenteres en fin introduktion til gruppens værk og virke fra 1963 til '75, inklusive 22 komplette sange foruden nye interviews med såvel Nash som de øvrige medlemmer Allan Clarke, Tony Hicks og Bobby Elliot.

Bonusmaterialet består i hjemmevideoer (i farver!) fra landevejen og ti minutters optagelser fra gruppens sessions i Abbey Road-studierne i '67. Så er det sådan set bare at binde butterflyen, rette på sideskilningen og hoppe ned i tidslommen, venner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA