x
Diary Of Dreams: Ego:X

Diary Of Dreams
Ego:X

Diary Of Dreams: Ego:X

GAFFA

Album / Indigo
Udgivelse D. 05.10.2011
Anmeldt af
Ras Bolding

Tyske Diary Of Dreams har efterhånden været med i mange år og givet et hav af koncerter, også i Danmark, hvor det mest er den sortklædte gotiske undergrund, der har taget gruppens teatralsk dunkle lyd til sig. Og det laver dette det tiende studiealbum fra Diary Of Dreams næppe om på, selvom man godt kan argumentere for, at det forsøger.

Meget er som det plejer at være hos Diary Of Dreams; her er teatralsk mørke, guitarer som vor Sisters Of Mercy spillede dem samt kolde og romantiske synthesizere, og den kombination har gruppen stadig rigtig godt styr på, hvilket fremgår af vellykkede numre som Undividable og Echo In Me (X-Version). Det er storladent og dunkelt, grænsende til det dekadente, og jeg synes, det virker.

Jeg synes til gengæld ikke, at de forskellige forsøg undervejs på ømme og indfølte ballader virker særlig godt. Tommelfingeren op til Diary Of Dreams for at prøve nye veje, men i mine ører virker det ret tydeligt, at dette ikke er et område, hvor gruppen har specielt meget godt at bidrage med.

Dette er ikke Diary Of Dreams' bedste album, hvis man spørger mig, men der er gode passager undervejs, og det er sjovt nok dem, hvor gruppen lyder mest som sig selv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA