x
Darkness Falls: Alive In Us

Darkness Falls
Alive In Us

Darkness Falls: Alive In Us

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 24.10.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Du har sikkert forlængst hørt om Darkness Falls. Duoen, der blev "opdaget" af superstar-dj Trentemøller, og som er alles tip til det næste store. Hypen er gået i forvejen for Darkness Falls, endda så meget, at man modtager deres albumdebut med en knivspids overraskelse: Hvorfor kommer den først nu?

Men den har været ventetiden værd, Alive In Us. Under Trentemøllers kyndige opsyn har JaConfettis Josephine Philip og tidligere Favelachic-bassist Ina Lindgren drejet en stemningsfuld og appetitlig samling numre, lige dele Dum Dum Girls, Mazzy Star og Portishead. For nu at nævne tre repræsentanter for stilarter, duoen trækker tunge veksler på.

Alive In Us er fuld af interessante musikalske sammenstød, men de musikalske byggeklodser er ofte så genkendelige, at en fornemmelse af deja vu ligger lige om hjørnet. Har verden virkelig brug for flere Ennio Morricone-pasticher à la Paradise Trilogy II? Jeg tvivler, men overgiver mig alligevel hellere end gerne til Darkness Falls' filmiske stemninger og inciterende melodier. Potentialet er stort og åbenlyst.

 

Darkness Falls spiller på Vega 9. november og Train 11. november


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA