x
Boom Bip: Zig Zaj

Boom Bip
Zig Zaj

Boom Bip: Zig Zaj

GAFFA

Album / Lex Records
Udgivelse D. 26.10.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Af Bryan Hollon kan man kun forvente det uventede. Derfor er det heller ikke spor overraskende, at produceren og multi-instrumentalistens opfølger til 2008's Neon Neon-eventyr repræsenterer endnu en U-vending fra amerikaneren, der kalder sig Boom Bip.

Zig Zaj åbner til Disney'sk idyl i stryger- og blæserbelagte All Hands, men finder sig med Goodbye Lovers And Friends til rette i slipstrømmen fra Primal Scream anno XTRMNTR. I øvrigt med vokalhjælp fra Franz Ferdinands Alex Kapranos. Siden daler pulsen igen på Do As I Do med Cate Le Bon – har du først én gang hørt omkvædet som "du er sej, du", går det aldrig over – før den næsten går i stå på ambiente Reveal.

Det er en uforudsigelig rutsjebanetur af et album og upåklageligt produceret af Hollon, der er bedre end de fleste til at forene det organiske med det syntetiske. Der er meget at holde af på Zig Zaj, men måske for lidt at elske: Materialet er godt, men sjældent mesterligt, og Hollon er ikke ligefrem på forkant med tidens toneklang. Som de siger over there: Good, but not great.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA