x
Labrador: This Time

Labrador
This Time

Labrador: This Time

GAFFA

Album / Divine Records
Udgivelse D. 01.11.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

De er slet ikke til at kende, Labrador. I årevis har Flemming Borby og hans kumpaner dyrket en lounget, Burt Bacharach-forelsket sound. This Time er noget helt andet, en slags pop-psykedelisk garage rock tilsat Borbys forfinede vokal og den smukkeste tresser-sound signeret producer Johnny Stage.

De første par gennemlytninger er This Time en fornøjelse, spækket med eksotiske instrumenter, labre kor og rundtosset rumklang. Sangene tager herligt ukonventionelle drejninger, hør bare spaghetti western-hymnen I Am Maybe Not What I Am, der totalt skifter karakter midtvejs.

Albummets begrænsninger åbenbarer sig med tiden. Borbys melodier er ikke så driftssikre, som de plejer at være, og sangstrukturerne synes ofte aparte blot for at være det. Som i sødmefulde On Your Knees, der af uransalige årsager tilsættes en coda med bassolo og akustisk guitar.

Labradors forsøg på at fylde noget substans i deres eksperimenterende krumspring er ofte forgæves, og så kan hensigten – og lyden – jo være nok så god.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA