x
Deflatables: You Are OK

Deflatables
You Are OK

Deflatables: You Are OK

GAFFA

Album / Divine Records
Udgivelse D. 30.10.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Deflatables betyder noget i retning af "dem, der kan punkteres". Men på You Are OK er den danske duo af samme navn ærlig talt ikke til at skyde igennem. Fra første skæring får den fuld skrue med kinky synths og slagfærdige guitarer.

David Bowies firser-inkarnation er en åbenlys inspiration på flere af numrene, f.eks. glam/synth pop-krydsningen Visceral, men også de to medlemmers egne musikalske rødder fornemmes tydeligt. I det ene ringhjørne har vi Benjamin Hammerum, der tidligere har huseret i guitarrock-orkestre som Passion Orange, Twoface og Rod. Og i det andet har vi Thomas Moerk, som foreløbig har udgivet to synth-pop-album under eget navn.

You Are OK mødes de to musikalske personligheder i fordragelighed omkring midtercirklen, til tider med et twist i retning af kølige firser-keyboards, andre gange med accent under rock-spaderne. Til gengæld mangler vi lidt at høre dem afsøge ekstremerne i deres udtryk. Der tages ikke mange chancer i Deflatables' sange, men energien er god og sangskrivningen gedigen. For nogle vil det være nok.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA