x
Lady Antebellum: Own The Night

Lady Antebellum
Own The Night

Lady Antebellum: Own The Night

GAFFA

Album / EMI
Udgivelse D. 10.10.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Landskabet er velkendt. Det er poppet, men robust. Melodierne overrasker ikke, men hjemsøger en rute fyldt med toppe og dale. Teksterne blæser målløst i vinden, men man glemmer at lytte til dem.

Trioen fra Nashville går endnu engang efter en pompøs og stærkt poppet versionering af country. De har haft enorm succes med deres sidste album Need You Now i USA, så de har ikke fundet anledning til at ændre den rute, de har lagt.

Hillary og Charles' vokaler trives i deres klimakssøgende samklang. Han bringer fluks tankerne mod Bryan Adams og Billy Ray Cyrus, mens hun (om muligt) er mere ordinær. Men tilsammen har de en grad af charme, når de med insisterende patos "own the night" på albummets første nummer. Charmen løjer dog hurtigt af.

Lady Antebellum er på alle måder en ukompliceret omgang countrypop. Terrænet er renset for overraskelser. Men det, de laver, fungerer på tilforladelig vis. De falder aldrig ud over kanten for det klistrede eller letkøbte. De giver sig ikke ud for at være andet end det, de er. Og det er faktisk det, der gør turen gennem de 13 numre udholdelig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA