x
Pop Will Eat Itself: New Noise Designed By A Sadist

Pop Will Eat Itself
New Noise Designed By A Sadist

Pop Will Eat Itself: New Noise Designed By A Sadist

GAFFA

Album / Cooking Vinyl
Udgivelse D. 03.10.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Når rockbands genforenes, er det sikkert lidt ligesom din folkeskoleklasses ti-års jubilæum. Lynhurtigt falder folk tilbage i deres gamle roller. Snakken handler mest om det, der skete dengang. Og alle opfører sig, som om tiden er stået stille, også selvom illusionen er anstrengende at opretholde.

Da britiske Pop Will Eat Itself blev dannet i 80'erne, var det ikke hverdagskost at kombinere rock, punk, dance og hiphop, og bandets "grebo"-sound vakte opsigt. I dag er PWEI en fodnote i rockhistorien, overhalet af en række mere begavede dance/rock-fusionister. Ikke underligt, at veteranerne er nostalgiske og prøver at genoplive fortiden. Heldigvis behøver vi andre ikke hoppe på tidsmaskinen.

New Noise Designed By A Sadist er en primitivt produceret samling slogan-sange, lutter opklippede rock-riff, tonløse punk-vokaler, rudimentære drum'n'bass-beats og listige små synth-temaer. Højdepunktet er Disguise, hvis knap så hysteriske grundtone og semi-fængende omkvæd giver en idé om, hvorfor PWEI engang havde hits. Den tid vender aldrig tilbage.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA