x
Cant: Dreams Come True

Cant
Dreams Come True

Cant: Dreams Come True

GAFFA

Album / Terrible Records
Udgivelse D. 03.10.2011
Anmeldt af
Simon Christensen

Chris Taylor, der er bedst kendt som én af de bærende kræfter (bassist, sangskriver) i Grizzly Bear, genopfinder sig selv i sideprojektet CANT, i selskab med George Lewis Jr. fra Twin Shadow. Her træder Chris Taylor ud af den højstemte Grizzly Bear-signatur og finder en blanding af bjørnenes gennembrud Veckatimest og Twin Shadows Forget, som Taylor producerede; resultatet er en indadvendt og til tider hårrejsende skinger fabel, der er drevet af synthesizere og maskiner, frem for flygel og akustiske guitarer og forfinede melodier.

She Found A Way Out og titelnummeret Dreams Come True er dystre maskinelle mareridt. Samtidig er Believe og The Edge lysere, men stadig bittersøde drømmetilstande.

Dreams Come True udfolder sig aldrig rigtigt nummer for nummer, men fremstår i forhold til Taylors tidligere arbejde som en række løse idéer, og ikke som et album, der har en utvetydig nødvendig. Skitser med en knugende produktion, der lader sig omslutte af mørket, men i al deres eklektisme er lige så ufokuseret som et rigtigt menneske. Og derved også meget personligt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA