Tue West: Ikke Regulere Mere

Tue West
Ikke Regulere Mere

Tue West: Ikke Regulere Mere

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 07.11.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Tue West fandt ind til det helt enkle udtryk på sidste års Lige Ved Og Næsten. Det gav ikke den store reaktion ude blandt publikum, og det er måske derfor, at Tue West igen skruer op for udtrykket på Ikke Regulere Mere. Og det er ikke kun gældende på den musikalske banehalvdel. For sangene på albummet er så bestemt i den mere firkantede afdeling, når han synger om de ulykkelige sjæle, der leder efter et nyt ståsted her i livet.

Ikke Regulere Mere består af en række lettere kuldslåede sange, hvor de fleste af sangene bliver ledsaget af en mere maskinel lyd, som er med til at understrege den fremmedgjorthed, som sangenes hovedpersoner oplever, når de konfronterer sig selv med virkeligheden.

Det hele bliver en kende for opsat og konstrueret, og man savner lidt musikalsk opfindsomhed på de skabelonagtige sange. Lidt som i den let pjattede, men også ganske befriende Hvis Nu Jeg Træffer Valget, der har en legesyg melodi, hvor et lille stykke gentaget tekst siger mere end en pædagogisk forklarende sang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA