x
Jaruni, Moura And Wesko: Are There Any People Around Here!

Jaruni, Moura And Wesko
Are There Any People Around Here!

Jaruni, Moura And Wesko: Are There Any People Around Here!

GAFFA

Album / VME
Udgivelse D. 07.11.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Bag den albumdebuterende trio Jaruni, Moura And Wesko finder man sangerne Claus Funch, Tue West og Emma Fleming, der sammen finder nye veje på en række ganske forrygende og skævt sammensatte sange. Are There Any People Around Here! er svær at sætte i nogen form for musikalsk bås. Hertil er de ganske enkelt for særegne, men der er tale om en moderne folkpop, hvor de fremtrædende vokalharmonier giver sangene et stærkt udtryk.

Are There Any People Around Here! er et lidt rodet hippiealbum, men er man til stærkt sungne sange som hos amerikanske The National og danske Murder, så er det bestemt værd at kigge indenfor hos Jaruni, Moura And Wesko.

Alle sange er på engelsk, og her får man hørt nye sider af den ellers arketypiske danske sangskriver Tue West, hvis sang og sange finder helt nye former sammen med den karismatisk syngende Claus Funch og den henrivende syngende engelske Emma Fleming. Are There Any People Around Here! er bare et af de album, som man bliver lidt glad i låget af at lytte til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA