x
Real Estate: Days

Real Estate
Days

Real Estate: Days

GAFFA

Album / Domino
Udgivelse D. 24.10.2011
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Amerikanske Real Estate høstede i 2009 betragtelige mængder roser for deres selvbetitlede debutalbum, og det var fortjent, for gruppens drømmende lofi-pop var fra første færd en uimodståeligt knuselskelig størrelse.

Heldigvis gælder det også nærværende toer, der på elegant vis tager tråden op og således ligeledes præsterer en række på samme tid lifligt opløftende og let melankolske skæringer, hvis såvel lette og luftige som nostalgiske og ubekymrede tendenser besidder tidløse kvaliteter. Der er noget uendeligt ubesværet over Real Estate, der med deres konsekvent iørefaldende melodier og ubetingede nærvær får det hele til at virke så let og ligetil.

Bedst er i denne ombæring den ekstremt stærke midterakse, der udgøres af den vemodigt fortrolige Out Of Tune, den pudsigt forundrede Municipality og den herligt underspillede Wonder Years, der dog hele vejen rundt får fint modspil af smækre sager noget nær på niveau. Kun en sjælden gang imellem svigter nerven og intensiteten på dette dog først som sidst meget fine og helt overdådige værk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA