x
Chimaira: The Age Of Hell

Chimaira
The Age Of Hell

Chimaira: The Age Of Hell

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 29.08.2011
Anmeldt af
Keld Rud

Efter at tempoet blev sat ned på den onde, tunge The Infection, har amerikanske Chimaira sat tempoet op igen på deres sjette album, der også byder på tre nye medlemmer og et nyt pladeselskab.

Det synes at have givet bandet en tiltrængt vitaminindsprøjtning, for The Age Of Hell kan matche Chimairas hidtidige højdepunkt på studiealbumfronten, Resurrection. Bandet er tændt, materialet er enormt velskrevet og med en variation, der ikke er set hos gruppen siden The Impossibilty Of Reason. Forsanger Mark Hunter overrasker ved flere steder at synge frem for blot at brøle, skrige og growle sig igennem numrene, og det gør han uhyre effektivt.

Der er også blevet plads til nogle eksperimenter som f.eks. det nærmest ambientagtige break i Clockwork, dommedagsmetal på Beyond The Grave og en klassisk inspireret outro på Scapegoat. Der er igen blevet plads til et instrumentalnummer, Samsara, som afslutning, og det er et fremragende punktum for et album, der er en af årets mest pålidelige leverancer af moderne, ekstrem heavy metal.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA