x
No Hay Banda: Wow And Flutter

No Hay Banda
Wow And Flutter

No Hay Banda: Wow And Flutter

GAFFA

Vinyl + download / Pigslide Records
Udgivelse D. 19.09.2011
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Danske No Hay Banda, der har taget bandnavn efter en replik i Mulholland Drive, består af Sterling-guitarist og -sangskriver Jonas Linnet og Louise Tækker, der tidligere har slået sine folder i bandet Lupus. Sammen har de begået et ganske smittende todelt album, der på den ene side byder på synthdrevne 80'er-inspirerede up-tempo sange, mens anden halvdel koncentrerer sig om det mere afdæmpede, og det er Linnet og Tækker sluppet rigtig godt fra.

Det er svært ikke at læne sig tilbage og bare lukke den smittende åbner Landmine og dens venner ind i pophjertet. Særligt Heartfailures er spækket med hooks, der ikke vil stikke af igen. Tækkers let dybe vokal klæder de noget ubekymrede synthrytmer, der får et klædeligt vræl fra guitaren.

De mere stille sange, man finder på albummets side to er næsten af samme høje kvalitet som pladens første halvdel og kalder nærmest på at blive afspillet som soundtrack til en regnfuld dag i netop denne årstid. Det er vellydende og flot anlagt, og særligt den støvregnede Nightvision bør fremhæves. En smule mere variation, og det ikke-eksisterende band er ved at have fat i den lange ende. Godt gået.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA