x
Neil Young og Diverse kunstnere: The Bridge School Concerts - 25th Anniversary Edition (DVD)

Neil Young og Diverse kunstnere
The Bridge School Concerts - 25th Anniversary Edition (DVD)

Neil Young og Diverse kunstnere: The Bridge School Concerts - 25th Anniversary Edition (DVD)

GAFFA

DVD / Reprise Records
Udgivelse D. 24.10.2011
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

De sidste 25 år har Neil Young samlet sine berømte buddies til et akustisk velgørenhedsarrangement til fordel for handikap-skolen Bridge School, og det er fra disse koncerter, vi nu får denne eminente dvd-udgivelse, der er spækket til randen med guldkorn. Lige fra en viril og sammenbidt akustisk solo-fremførelse af Born In The USA fra Bruce Springsteen, der åbner ballet over Pearl Jams elegante omarrangering af Better Man til Tom Waits, der… Nej, højdepunkterne er i virkeligheden for mange og for konstante til at forsøge at remse op her.

Det helt særlige ved denne dvd er de mange gange, kunstnerne gæster hinandens koncerter. Når Brian Wilson spiller Surfin' USA foregår det for eksempel med Neil Young på guitar og Roger Daltry og Eddie Vedder på kor.

Det er intet mindre end storslået og den slags musikalske oplevelser, som her serveres, burde ikke kunne købes for penge, men det kan de altså, og så går pengene endda til en god sag, så der er ingen – absolut ingen grund til at snyde sig selv for disse tre dvd'er, som burde være afbilledet i ordbogen ved siden af ordet "fremragende".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA