x
Joe Jonas: Fastlife

Joe Jonas
Fastlife

Joe Jonas: Fastlife

GAFFA

Album / Hollywood Records
Udgivelse D. 10.10.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Trioen The Jonas Brothers har fejret betragtelige poprtriumfer hos amerikanske tweens og teens de seneste år. Både som musikere og skuespillere i tv-serier og High School Musical-efterligningen Camp Rock.

Joe var den uofficielle forsanger i trioen, som dyrkede det bløde rockudtryk, ligesom Miley Cyrus og Demi Lavato før dem. Nu er de blevet voksne. Nick har udgivet en blues-rockdebut, Kevin er blevet gift – og Joe? Joe prøver det, som Miley og Demi også har prøvet: at skifte Mickey Mouse-klubben, den old-school rockstil, ud med klubscenen.

Håret er klippet, designertøj-stilen lagt og de største hitmagere er trukket ind for at hjælpe: Chris Brown og Danja (Timberlake, Spears m.fl.) har gjort deres. Fastlife er elektronisk dance-inspireret lyd, oven på tekster, der tenderer det ufrivilligt komiske. En titel som Love Slayer med forsøg på hårdfiltet poesi som: "causing nothing but trouble babe, and I want more of it", eller en anden variant af man-eater temaet, Kleptomaniac: "she'll steal your heart, such a maniac" falder hårdt til jorden, og Joe drukner i et anonymt forsøg på at entrere klubscenen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA