x
Candice Night: Reflections

Candice Night
Reflections

Candice Night: Reflections

GAFFA

Album / Soul Food
Udgivelse D. 30.09.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Et blik på coveret, og man kunne frygte en tyk omgang euro-dance, solgt under et kunstnernavn, som ville passe nydeligt ind i Red Light District. Men sådan er virkeligheden slet ikke.

Candice Night er godt nok ikke født med det efternavn, men det er blevet luftet på adskillige udgivelser med hende og husbonden Ritchie Blackmores (Deep Purple, Rainbow) band Blackmore's Night. Hendes cv rummer også titler som korsanger for Deep Purple og sangskriver for Rainbow.

Reflections er hendes første soloudspil. Genren er lige så langt fra eurodance som titlen Reflections. Kraftig forkærlighed for violiner, en æterisk vokal og en lige så uhåndgribelig trang til mystik i tekstuniverset placerer Candice-solo i et stærkt folkinspireret popunivers. En opdatering af den new age-stil, hun ellers har været kendt for.

Selvom Candice rammer nogle lidt for forudsigelige kompositioner ind imellem, så er Reflections i høj grad en lytteværdig oplevelse. Et album, som leverer noget helt andet end det, coveret lover.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA