x
Black Country Communion: Live Over Europe, 2 dvd

Black Country Communion
Live Over Europe, 2 dvd

Black Country Communion: Live Over Europe, 2 dvd

GAFFA

DVD / Target Distribution
Udgivelse D. 01.11.2011
Anmeldt af
Henrik Friis

Som bekendt er det langt fra alle sammensatte supergrupper, der funger som en helhed. Langtfra. Men Black Country Communion er en af de få, dejlige undtagelser, og denne dvd er et ærligt portræt af det show, gruppen turnerede med i sommer, optaget ved tre tyske datoer – få dage før koncerten i nu hedengangne KB Hallen:

En ekstatisk opmærksomhedssøgende/krævende Glenn Hughes, en stille sympatisk Joe Bonamassa, der bare ikke kan lade være med at lade sig rive med, indpiskeren Jason Bonham – og så Derek Sherinian i baggrunden. Egoer og personligheder, der ikke bare lyser igennem hver for sig, men som her i karrierestarten er tændte, friske – og glade for hinandens selskab. Og spiller hamrende godt sammen – som gruppe.

Jovist, det er 70'er-inspireret rock, men spillet med finesse, hvor den mørkmelodisk stærke, tunge rockmaskine veksler med lyriske sange og stunder (især fra Bonamassa). Og masser af musikalsk overskud og tid til leg. Når nu Zeppelin, Sabbath og Purple ikke eksisterer/har passeret velmagtsdagene, så tag BCC.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA