x
Michael Bublé: Christmas

Michael Bublé
Christmas

Michael Bublé: Christmas

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 08.11.2011
Anmeldt af
Ivan Rod

Det er ikke uden grund, at canadiske Michael Bublé har vundet flere Grammyer. Hans vokal er enestående! Han er en af vor tids suverænt største croonere. Frank Sinatras arvtager. Derfor kan det heller ikke undre, at han inden for de sidste ti år har solgt mere end 30 millioner album, world wide. Bublé er således en sanger, der har et eminent greb om The Great American Songbook og beslægtede ballader og evergreens. Og dét har publikum opdaget. Heldigvis.

Med sit nye album, Christmas, dykker Bublé imidlertid kvalitetsmæssigt. Og dét alt, alt, alt for dybt. I forvejen er mange af de store amerikanske julesange og -salmer sukkersøde og blottet for antydning af kant. Og når de så – som her – bliver tilsat et hav af strygere og bløde blæsere, bliver udtrykket næsten uudholdeligt. Én aflytning, og undertegnede har det, som havde jeg spist mig mæt i julekonfekt.

Kun et nummer er reelt til at holde ud, og det er Bublés versionering af Mariah Careys All I Want For Christmas Is You. At Bublé – som nævnt i sine liner notes – har glædet sig hele livet til at lave en juleplade, nytter altså ikke. Resultatet er alt for ringe.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA