x
Megadeth: TH1RT3EN

Megadeth
TH1RT3EN

Megadeth: TH1RT3EN

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 01.11.2011
Anmeldt af
Keld Rud

Det 13. album fra de amerikanske thrash metal-veteraner Megadeth er blevet til under tidspres, hvilket blandt andet har betydet, at bandet har medtaget to sange, de har lavet til konsolspil, Sudden Death og Never Dead, og tre overskydende numre fra tidligere album. Det har dog ikke givet sig udslag i, at Th1rt3en er blevet et svagt album. Tværtimod har den en forfriskende direkte og energisk attitude over sig.

Der er forsvindende få fyldnumre, faktisk er Wrecker det eneste nummer, jeg sagtens kunne have undværet. Generelt byder Th1rt3en på bundsolid speed og thrash metal, lavet på den vis, der har skabt en stor fanskare for bandet. Der er en god variation mellem mid-tempo sange, hvidglødende fartdjævle, atmosfærefyldt tungmetal og komplekse rifføvelser. Bandleder Dave Mustaines vokal har samtidig sjældent lydt så fyldig.

Th1rt3en er lyden af et band, der muligvis bevæger sig på sikkert og familiært territorium, men samtidig formår at overbevise lytteren til, at det er der indlysende grunde til: de gør det simpelthen bedre end de fleste andre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA