x
Scott Weiland: The Most Wonderful Time of the Year

Scott Weiland
The Most Wonderful Time of the Year

Scott Weiland: The Most Wonderful Time of the Year

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 21.11.2011
Anmeldt af
Lars Löbner Jeppesen

Det har været noget af en heroin-, skandale- og klichéfyldt rutschebanetur, den nu 44-årige Scott Weiland har været igennem, siden man første gang stiftede bekendtskab med ham, på Stone Temple Pilots-debuten Core for 19 år siden. Og i bund og grund har den omtumlede sanger ikke medvirket på et godt album siden den eksperimenterende solodebut fra 1998, og det faktum ændrer dette nye julealbum desværre ikke på.

Problemet er, at disse traditionelle julesange findes i et utal af bedre fortolkninger, selv Bob Dylans juleplade blev leveret, som om der var noget oprigtigt på hjerte. Weiland derimod viser ikke nok format som sanger og fortolker, og det selvom han rent faktisk gemmer på et ganske glimrende croon. Et croon, der desværre lyder aldeles skabagtigt på klassikerne White Christmas og Winter Wonderland.

Værst er det i I'll Be Home For Christmas, hvor Weiland lyder forstoppet, som havde han lige fortæret hele familiens julemåltid. Disse tre tilfælde er klart de grelleste på pladen, den resterende del er bare tilforladelig kedelig, som bløde pakker uden tiltrængt kant.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA