x
Eric Amarillo: Eric Amarillo

Eric Amarillo
Eric Amarillo

Eric Amarillo: Eric Amarillo

GAFFA

Album / EMI
Udgivelse D. 19.10.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Eric Amarillo. Oprindelsesland: Sverige. Genre: Pop. Derfra kunne historien jo lige så godt være lige ud ad landevejen. Og det er den faktisk også. Der er ikke de store bump eller svinkeærinder på Amarillos album. Han kan sit kram, popmelodierne triller let derudad, teksterne følger lystigt med, og det hele er letbenet, ubesværet og småsatirisk som en folkekomedie. Hovedpersonen er den selverklæret kiksede (men i virkeligheden knivskarpe), der sætter tragikomisk spotlys på sig selv (så vi kan spejle os og opdage, hvor skarp han er).

Eric Amarillo var den ene halvdel af houseduoen The Attic, og nu altså albumdebuterende som solist. Nok dj-liv, nyt musikalsk fokus. Singlen Om Sanningen Skal Fram blev et solidt startskud på solistkarrieren, både i Sverige og herhjemme, hvor sangen i sommer var Ugens Uundgåelige på P3.

Men det er blevet efterår, og sommerglansen går af Amarillo på et helt album-stræk. Nogle af numrene har deres svenske charme. Ligesom en folkekomedie har sine øjeblikke. Men Amarillo taber hurtigt terræn, og resten fortaber sig i cruise control og en forglemmelig strækning fra track 3 til 11.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA