x
Alesana: A Place Where The Sun Is Silent

Alesana
A Place Where The Sun Is Silent

Alesana: A Place Where The Sun Is Silent

GAFFA

Album / Epitaph Records
Udgivelse D. 24.10.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

Jeg har en teori om, hvordan Alesana fandt deres sound. Den involverer et emo-band, et death metal-orkester og et dobbeltbooket indspilningsstudie.

A Place Where The Sun Is Silent tilsætter Alesana en ellers helt fornuftig gang emo-rock både death metal-growl og black metal-skrig. Det lyder mildest talt broget. Selv som repræsenterer for den højspændte emo-subgenre "screamo", der per tradition involverer sur/søde vokaludtryk, er North Carolina-sekstetten outrerede.

A Place ... står i de højloftede ambitioners tegn. Lyrikken tager udgangspunkt i Dantes "Inferno", mindre kunne ikke gøre det, og Alesana garnerer deres slagfærdige emo-sange med romantisk klaver, synth-strygere og store kor. Men det hele klinger lidt billigt, som en letkøbt kompensation for noget, der mangler. Det kunne for eksempel være nogle virkelig stærke sange.

Hvis A Place ... var lidt mindre megaloman, ville den være helt okay. I stedet er den underholdende bizar, og det er på en måde sjovere. Men altså mest på den ufrivillige måde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA