x
Brian Wilson: In The Key Of Disney

Brian Wilson
In The Key Of Disney

Brian Wilson: In The Key Of Disney

GAFFA

Album / Disney
Udgivelse D. 26.10.2011
Anmeldt af
Henrik Friis

Det her er historien, der gentager sig: Brian Wilsons format er netop blevet understreget via udgivelsen af SMiLE Sessions – 45 år efter. Men lige som sidst (da han i 2004 havde udsendt sit fine nyindspillede bud på den berømte/berygtede plade), følger han efter med et solo-udspil, der får det hele ned på jorden.

Efter julesange og Gershwin er Wilson nu kommet til sin Disney-fascination. Sange han husker fra sin barndom – fra Dumbo og Snehvide – og frem til nutidens Toy Story 3. På den positive side er det måske meget hyggeligt, at en veteran vedkender sig barneminderne, og rent professionelt er der heller ikke noget at udsætte på arrangementerne, de Beach Boys-lignende kor – ja, selv Wilsons bedagede stemme.

Men når man tænker på originalerens liv og kulør lige fra Baloos jazz-sang i Bare Necessities til Simbas livsglæde i I Just Can't Wait to Be King, så lyder Brian Wilson mest som en melankolsk onkel. Det her ville få mine børn til at falde i en tung søvn. Men målgruppen er selvfølgelig også rent Beach Boys'k. Og ikke mere.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA