x

New Found Glory
Radiosurgery

New Found Glory: Radiosurgery

GAFFA

Album / Epitaph Records
Udgivelse D. 04.10.2011
Anmeldt af
Keld Rud

Sammen med kollegaerne i Blink 182 har New Found Glory de sidste ti år været en af de fremmeste og mest populære eksponenter for poppunken. Modsat de tre kollegaer er New Found Glory aldrig blevet voksne, skønt de med Coming Home fra 2006 tog tilløb til noget, der kunne minde om et farvel til high school-tematikkerne og det høje tempo.

Radiosurgery serverer de fem 11 sange, der er korte, sukkersøde energibomber med masser af iørefaldende hooklines og overvejende tekster, der omhandler variationer over temaet dreng møder pige. Sangene er skruet suverænt godt sammen, og der er indtil flere ørehængere, der ikke sådan slipper deres tag i lytteren. Flere steder er der antydninger af inspiration fra 50'erenes doo-wop-sange på sange som Caught In The Act og Dumped, der giver albummet et særligt romantisk skær af en svunden og mere uskyldig tid.

Radiosurgery er muligvis ikke stor kunst, og man kunne indvende, at New Found Glory i nogen udstrækning genbruger en gammelkendt opskrift, men de gør det formidabelt, og albummet er meget overbevisende som helhed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA